Event styling

Event styling

Als u een evenement organiseert en klanten, collega’s, familieleden, vrienden of zakenrelaties ontvangt, wilt u dat uw gasten zich bij binnenkomst meteen goed voelen. Ze moeten bij het binnenstappen van de ruimte een instant wow-gevoel krijgen. En precies dát is waar wij voor zorgen. Noem het sfeer, decoratie, styling, inrichting of aankleding. Eigenlijk vinden wij de exacte term niet zo belangrijk. Zolang u het maar beleeft!

Een sfeervol evenement

Van congressen, beurzen en zakelijke evenementen tot bruiloften, galadiners en privé feesten; wij zorgen voor de inrichting en de perfecte sfeer. De sfeer die u wilt uitstralen en die precies past bij uw imago, filosofie en gasten.

Of het nu gaat om bijzondere decoratie in een feestzaal, sfeervolle aankleding van een beursstand of een unieke styling van uw bedrijfsfeest of zakelijke event; eigenlijk is niets ons te gek. Wilt u een happening waar uw gasten nog lang over napraten? Wij zetten onze creativiteit in. Succes gegarandeerd!

Decoratie met bloemen. En dat stapje extra.

Sfeer creëren op uw event doen we op veel manieren. Wat ons anders maakt dan anderen, is onze groene invalshoek. Met een passie voor bloemen en roots in ambacht en creatief handwerk, brengen wij sfeer in de ruimte met natuurlijke materialen.

Wat ons verder uniek maakt?

  • Bloemdecoratie
    Wij kijken naar de ruimte en brengen allereerst sfeer met bloemen en plantaardige producten. Daarna pas komen het meubilair, de accessoires en andere zaken aan bod. First things first!
  • Service en aandacht
    Wij zijn een klein bedrijf en dat is bewust. Zo kunnen we u en uw ruimte onze unieke aandacht en zorg geven. Aan half werk heeft u immers niets en alleen uit 100% tevredenheid halen wij onze voldoening.
  • Complete event styling
    Hoe ideaal is het als u de gehele event styling kunt uitbesteden aan 1 betrouwbare partij? Wij nemen u niet alleen de bloemdecoratie en styling van de locatie uit handen, ook voor verhuur van meubilair, barren, decors en complete concepten kunt u bij ons terecht. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.