achtergrondartikel
Fraai projecten

Graag stellen wij u voor aan Fraai Projecten. Fraai is thuis in decors en meubilair voor evenementen en interieuropdrachten. Hebben wij behoefte aan een bar, statafel of een op maat gemaakt interieurproduct? Dan stappen we direct bij Fraai Projecten binnen. En zitten zij te springen om bloem- en groendecoratie die perfect aansluit bij hun styling, dan komen ze uit bij Wolterinck Event Decoration.

TEAM VAN PROFESSIONALS

“Van een klein team in de schuur zijn we in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een compleet bedrijf. Fraai Projecten bestaat tegenwoordig uit een salesteam, dtp-afdeling, werkvoorbereiding, planningsafdeling, op- en afbouwteam, productieafdeling, administratie, een enorm magazijn en een volledig wagenpark”, vertelt directeur Gerben van Raak. Heeft Fraai iets niet in het assortiment? Dan maken ze het gewoon. Met een gedreven team verzorgt Fraai Projecten de styling en inrichting van evenementen. Zodanig dat gasten echt een beleving binnenstappen. Ze doen dit door middel van creatief en out of the box denken. Het wow-e ect, steeds weer. Daar doen ze het voor!

KRACHTEN BUNDELEN

Daar waar Fraai Projecten op locatie het meubilair en de styling verzorgt, kleedt Wolterinck Event Decoration dit aan met groendecoratie. Juist deze combinatie maakt
het geheel zo krachtig. “Intussen weten we precies wat
we aan elkaar hebben en doen we regelmatig projecten samen. Onze ervaring en creativiteit vullen elkaar aan”, aldus Koen van Berlo, mede-eigenaar van Fraai Projecten. Toen Fraai uit haar jasje groeide, was het voor Wolterinck Event Decoration dan ook meer dan logisch samen met Fraai een nieuw pand te betrekken. Met z’n allen bevolken wij maar liefst 10.000 m2 aan de Everdenberg 6 in Oosterhout. Kom gerust eens kijken!