inspiratie
Luscious Life

Een gouden lampenkap op een knalroze voet? Jazeker. Een klassieke Engelse bank van velours, rijk gevuld met zachte kussens in verschillende kleuren? U ziet het goed. Deze nieuwe luxe sfeerlijn, die Wolterinck Event Decoration samen met Fraai Projecten heeft bedacht en vormgegeven, is allergisch voor de woorden ‘kan niet’ en ‘mag niet’. En speciaal ontwikkeld voor mensen die voor de gelegenheid eens uit hun comfortzone durven te stappen.

Luscious Life laat zien wat er gebeurt als u niet kiest uit de diverse woonstijlen, maar ze juist laat samensmelten. Als u glad met mat samenbrengt, oud laat versterken door nieuw en het woord vloeken uit uw vocabulaire schrapt. Zeg nou zelf, het spannende kleurgebruik, de verrassende composities van planten en meubels en de rijke gloed die hangt over het geheel, doen uw gasten toch meteen op het puntje van hun stoel zitten? De rust in deze ruimte zit hem in het natuurlijke materiaalgebruik en de harmonieuze verbindingen tussen alle op zichzelf staande elementen.

Waar kijkt ú het eerst naar? Zijn het de grote bladeren in opvallende tinten? De fijne bloemetjes in diepe knalkleuren? Of valt u als een blok voor het vintage vloerkleed, de originele bijzettafels of de glanzende accessoires?

Interesse in een plan op maat?