Over Wolterinck Event Decoration

NATUURLIJKE MOOIMAKERS

Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie groene belevenissen. Voor u, uw gasten of uw medewerkers. Met een team van gedreven vakmensen doen we er alles aan mensen te verrassen en te verblijden. Waar we vroeger als kind in de eerste plaats ‘bloemenman’ wilden worden, gaat het ons nu vooral om het gevoel dat we bereiken met onze creaties.

 

GROENE BELEVENISSEN

Of we nu uw kantoor voorzien van groenbeplanting, uw locatie aankleden met onze bloemcreatie ‘s of de complete eventstyling verzorgen voor uw evenement of huwelijk.. ons doel is het verwezenlijken van een mooie groene omgeving. Een omgeving waar onze groen en bloemcreaties zorgen voor de juiste sfeer en ambiance. Pas dan zijn wij geslaagd!

 

DE KRACHT VAN SAMENWERKING

Mooie dingen maken doen we niet alleen. Met diverse freelancers en partners om ons heen, denken wij echt van a tot z mee en realiseren we wat we beloven. Door de samenwerking met vaste partijen, zoals bijvoorbeeld Fraai Projecten, zijn de mogelijkheden bij ons ongekend. U profiteert van ons brede aanbod en besteedt het totale pakket uit, terwijl u tegelijkertijd de voordelen van korte communicatielijnen en een vast contactpersoon ervaart. Dat is de kracht van onze samenwerking.