Projectstyling

Werkelijk elke locatie toveren we om tot een inspirerende werkplek of uitnodigende ontmoetingsruimte. Projectstyling gaat voor ons duidelijk verder dan her en der een plant neerzetten. Wij kijken naar de ruimte en voegen sfeer toe met planten en plantaardige producten, zoals takken, schors, kokosnoten of palmbladeren. Uiteraard maken accessoires zoals vazen en schalen het geheel af. Welkom in de verrassende wereld die groeninrichting heet.

Natuurlijke aankleding

Uw medewerkers werken prettiger en gezonder als ze in een aantrekkelijk ingericht kantoor zitten. Hetzelfde geldt voor uw gasten in het restaurant, de winkel, uw bedrijfshal of op de beurs. Heeft u er wel eens op gelet wat sokkels met planten, stijlvolle potten en grote vazen met takken of bloemen met u doen? Soms zijn een paar eyecatchers al genoeg, soms vraagt een ruimte om uitgebreide kantoorbeplanting en aankleding met natuurlijke en kunstmaterialen. Koop of huur, u kunt alle kanten op.

Bij de tijd met een groenabonnement

Met het wisselen van de seizoenen, wisselen ook de kleuren en geuren van de natuur. Er staan andere bloemen en planten in bloei buiten, wat smeekt om een vertaling naar binnen. Sluit ook een groencontract af en laat ons periodiek de groenstyling van uw kantoor of congrescentrum doen. Ieder half jaar of elk kwartaal stemmen we het groen af op de tijd van het jaar! Zo geniet u continu van de kleuren en materialen van dat moment. En heeft u het hele jaar door sfeervolle werkplekken en aangeklede vergaderruimtes.

  • Uw groendecoratie continu up to date
  • Geen grote investeringen, altijd een stijlvolle locatie
  • Natuurlijke materialen voor ultieme sfeer

Kan uw kantoor of bedrijfsruimte een restyle gebruiken?