Bloemstyling

Sfeer creëren op uw event of kantoor doen we bij Wolterinck Event Decoration op veel manieren. Wat ons anders maakt dan anderen, is onze groene invalshoek. Met een passie voor bloemen en roots in ambacht en creatief handwerk, brengen wij dynamiek en warmte in de ruimte met natuurlijke materialen. Zowel voor een strategisch geplaatst bloemstuk als voor een bloemenzee geldt: u haalt een stukje buiten naar binnen. En dat is precies de bedoeling.

Mensen houden van bloemen

Niet alleen bloemen houden van mensen. De liefde komt van twee kanten! Met kleurrijke bloemstyling en natuurlijke accessoires zorgen we ervoor dat u zich direct thuis en welkom voelt. Met originele combinaties en unieke composities benadrukken we het gevoel van samenzijn en verbondenheid. En dat komt goed van pas op uw familiefeest, personeelsfeest of bedrijfsborrel. Wat denkt u? Worden het subtiele bloemwerken voor uw bedrijfslocatie of privéfeest? Of juist rijke, volle bloemstukken die knallen?

Creatieve bloemstyling en méér

Een rijkelijk gedekte tuintafel voor alle gasten. Een mooi bloemstuk op de balie bij de receptie. Originele en bijzondere bloemstyling zijn altijd een aanvulling op de inrichting en brengen instant sfeer. Wat denkt u bijvoorbeeld van talloze bloemenvaasjes die uw kantoor, beurshal of bedrijfskantine smaakvoller dan ooit maken? Of strak serviesgoed in de kleuren van de bloemstyling? Het is voor ons steeds weer de uitdaging om de ruimte en het doel van het event samen te brengen met de uitstraling en composities van het bloemwerk.

  • Unieke creaties met bloemen van het seizoen
  • Pure ambacht en 100% vakmanschap
  • Origineel gebruik van materialen en kleuren

Een dosis sfeer toevoegen aan uw interieur of locatie?