Bloemstyling

Flowers speak louder than words

Wat ons als sfeermakers anders maakt dan andere event- en locatiestylisten, is onze groene invalshoek. Met een passie voor bloemen en roots in creatief handwerk, brengen wij dynamiek en warmte in de ruimte met natuurlijke materialen.

Mensen houden van bloemen
Zowel voor een subtiel bloemstuk als een knallende bloemenzee geldt: u haalt een stukje buiten naar binnen. En dat is precies de bedoeling. Bloemen houden namelijk niet alleen van mensen, de liefde komt van twee kanten! Met onze creatieve bloemstyling en unieke combinaties zorgen we ervoor dat u en uw gasten zich direct thuis voelen, wat goed van pas komt op uw familiefeest of personeelsdag of bij uw bedrijfsborrel of voorstelling.

Bloemstyling die binnenkomt
Een rijkelijk gedekte tafel voor alle gasten. Een mooi bloemstuk op de balie bij de receptie of een indrukwekkend bloemwerk in de vergaderzaal. Originele en bijzondere bloemstyling is altijd een aanvulling op de inrichting en brengt instant sfeer en gevoel in de ruimte. Gaan we voor kleurrijk of juist ingetogen? Voor exotische bloemen of oer-Hollands? Het is voor ons steeds weer de uitdaging de locatie en het doel van het event te vertalen naar de juiste bloemen en composities.

  • Unieke creaties met bloemen van het seizoen
  • Pure ambacht en 100% vakmanschap
  • Origineel in materiaal- en kleurgebruik en composities

Zullen we het ze eens laten voelen?