Over ons

We style with care

Styling is caring. Het is dus maar goed dat wij van Wolterinck Event Decoration zorgen als tweede naam hebben. Voor ons draait alles om het realiseren van onvergetelijke belevenissen, en wel op zo’n manier dat u als opdrachtgever nergens naar om hoeft te kijken. Ons doel is sfeer creëren, verrassen en blij maken. Altijd en overal.

100% ambacht en aandacht
Van het maken van bijzondere bloemdecoraties tot het stylen van uiteenlopende feesten, evenementen en locaties; alles doen we met een team van enthousiaste vakmensen. Doordat ons bedrijf overzichtelijk en niet te groot is, kunnen we waarmaken wat we beloven en u onze volledige aandacht en zorg geven. Aan half werk heeft immers niemand iets, we gaan voor de volle 10 punten!

 Samenwerken aan styling
Mooie dingen maken doen we niet alleen. Dankzij vakkundige partners om ons heen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. U profiteert van ons brede aanbod en besteedt het totale pakket uit, terwijl u tegelijkertijd de voordelen van korte communicatielijnen en een vast contactpersoon ervaart. Dat is de kracht van onze samenwerking.