Groenstyling

Nature never goes out of style

Wat hebben een beursstand, kantoor, restaurant, evenement en theater met elkaar gemeen? Ze ademen stuk voor stuk méér sfeer uit als je een flinke dosis groen toevoegt. Op de juiste manier gestyled, brengt groen rust en geven groenmaterialen uw ruimte een natuurlijk karakter en duurzame look & feel. 

Mooi wat groen kan doen
Ons team van groenstylisten beschikt over flink wat creativiteit, zodat we ook uw event of locatie omtoveren tot stijlvolle ‘groene’ plek. Heeft u er wel eens op gelet wat planten en plantaardige producten als takken, bladeren, mos, noten en schors met u doen? Welkom in onze verrassende wereld die groenstyling heet.

Groenabonnement met groenplan op maat
Met het veranderen van de seizoenen, komt de natuur in beweging. Buiten staan andere planten in bloei, wat vraagt om een vertaling naar binnen. Sluit een groencontract af en laat de periodieke groenstyling van uw locatie aan ons over. Zo genieten u en uw gasten altijd van de kleuren en materialen van dat moment. Kiest u voor blijvende of wisselende groendecoratie? Wij verzorgen zowel groenstyling met een tijdelijk als met een permanent karakter.

  • Persoonlijk groenplan op maat voor uw locatie
  • Natuurlijke en plantaardige materialen voor ultieme sfeer
  • Uw groenstyling het hele jaar door op orde

Gelooft u in groen als sfeermaker?