Eventstyling

Als u een evenement organiseert en klanten, collega’s, familieleden, vrienden of zakenrelaties ontvangt, wilt u dat uw gasten zich bij binnenkomst meteen goed voelen. Ze moeten bij het binnenstappen van de ruimte een instant wow-gevoel krijgen. En precies dát is waar wij voor zorgen. Noem het sfeer, decoratie, styling, inrichting of aankleding. Eigenlijk vinden wij de exacte term niet zo belangrijk. Zolang u het maar beleeft.

Van bruiloft tot bedrijfsfeest
De ene keer betreft het een congres, netwerkborrel of ander zakelijk evenement. De andere keer stylen we een galadiner, bruiloft of verjaardagsfeest in intieme setting. Wat voor een locatie of evenement het ook betreft, wij zorgen voor de inrichting en de aankleding van de ruimte. Een aankleding die naadloos aansluit bij uw imago, filosofie en gasten, om precies te zijn. Of het nu gaat om bijzondere decoratie in een feestzaal, sfeervolle aankleding van een beursstand of een unieke styling van uw bedrijfsfeest; niet is ons te gek.

Altijd een sfeervol evenement
Naast het eten, het entertainment en de locatie, is sfeer een onmisbaar ingrediënt voor een geslaagd event. Een stijlvol aangeklede kamer met passende bloemdecoraties en accessoires van natuurlijke materialen, raakt meteen de juiste snaar. Een portie groen erbij en de feestruimte wordt de gastvrijheid zelve. Het moge duidelijk zijn: de perfecte combinatie van passende meubels en groendecoratie laat u en uw gasten het feest écht beleven.

Bloemdecoratie
Wij kijken naar de ruimte en brengen allereerst sfeer met bloemen en plantaardige producten. Daarna pas komen het meubilair, de accessoires en andere zaken aan bod. First things first!

Service en aandacht
Wij zijn een klein bedrijf en dat is bewust. Zo kunnen we u en uw ruimte onze unieke aandacht en zorg geven. Aan half werk heeft u immers niets en alleen uit 100% tevredenheid halen wij onze voldoening.

Complete event styling
Hoe ideaal is het als u de gehele event styling kunt uitbesteden aan 1 betrouwbare partij? Wij nemen u niet alleen de bloemdecoratie en styling van de locatie uit handen, ook voor verhuur van meubilair, barren, decors en complete concepten kunt u bij ons terecht. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.

  • Voor alle soorten evenementen en feesten
  • Een optimale beleving van de ruimte
  • Complete inrichting, styling en aankleding

Wilt u een feest waar uw gasten nog lang over napraten?

Eventstyling
Alles wat leeft

Als er iets is wat een buitenevent nodig heeft, is het wel versterking. Met extra groen en veel organische materialen loopt de natuurlijke omgeving over in het feest en andersom. De combi van groen met wit zorgt voor een fris buitengevoel en ook in het meubilair zijn de juiste keuzes…

Lees verder

Eventstyling
KICK-OFF MET KLEUR

“Onze opdrachtgever Hyundai ontvangt 150 gasten voor het diner tijdens de dealer convention in de A’dam Toren. Hoe gaan we al deze mensen in die niet al te ruime toren krijgen?” Met deze vraag van Petra Ouendag van Stage Events begon de uitdaging van Wolterinck Event Decoration dit keer. Al…

Lees verder

Eventstyling
Central Meeting Point

Een netwerkbijeenkomst staat in het teken van ontmoeten en verbinden. Zeker de centrale plek op het event is dé plek voor uw gasten om mensen aan te spreken. En dus smeekt deze oude, industriële locatie om een uitnodigende sfeer. Niet te chic, niet te losjes. Niet te koud, niet te…

Lees verder

Eventstyling
Dineren in magische sferen

Hij oogt bijna sereen, deze eindeloze eettafel. Dankzij de stevige basis, afwijkende accenten en sublieme verlichting is de ruimte de gastvrijheid zelve. Zou u hier niet graag in vol ornaat aanschuiven voor een galadiner? WIE AFWIJKT, VALT OP Op een plek waar alles wit is, valt kleur extra op. Precies…

Lees verder