Locatiestyling

Location is something. Style is everything.


Werkelijk elke locatie toveren we om tot een inspirerende werkplek of uitnodigende ontmoetingsruimte. Locatie- of projectstyling gaat voor ons duidelijk verder dan her en der een plant, vaas of kaars neerzetten. We kijken naar de locatie, richten de ruimte optimaal in en realiseren met onze styling precies de sfeer die wenselijk is. 

Styling op locatie? Natuurlijk!
Uw medewerkers of klanten voelen zich prettiger en gezonder in een aantrekkelijk ingericht en gestyled kantoor. Hetzelfde geldt voor uw gasten in het theater, uw showroom of op de beurs. Soms zijn een paar gave eyecatchers al genoeg, soms vraagt een locatie om meerdere planten en uitgebreide aankleding met natuurlijke en kunstmaterialen. Koop of huur, het is aan u.

Bij de tijd met een stylingabonnement
Net zoals winkels regelmatig van collectie en restaurants van kaart wisselen, wilt u ook wel eens wat anders qua styling. Sluit een stylingcontract met ons af en we verzorgen periodiek de aankleding van uw kantoor, vergaderruimte of congrescentrum. Ieder half jaar of elk kwartaal stemmen we de styling af op de tijd van het jaar en de trends van dat moment. Zo is uw locatie u het hele jaar door sfeervol.

  • Continu een stijlvolle locatie zonder grote investeringen
  • Optimale beleving van de locatie en ruimte
  • Uw eventlocatie of werkplek altijd up-to-date gestyled

Uw locatie voor zich laten spreken?