Meubelverhuur

Met alleen de aankleding en bloem- en groendecoratie bent u er natuurlijk nog niet. Uw event, feest of beurs heeft ook meubilair nodig. Denk aan statafels, stoelen, barkrukken, barren en banken, die stuk voor stuk bij elkaar, uw smaak en het soort feest passen. Zelfs op maat gemaakte interieurproducten behoren bij ons tot de mogelijkheden. Zo ademt uw bedrijfsfeest of evenement een uniformiteit uit waar u u tegen zegt.

Eventstyling van statafel tot servetring

Hoe fijn is het als u de hele eventstyling kunt uitbesteden aan één betrouwbare partij? Wij nemen u niet alleen de bloemdecoratie en styling van de locatie uit handen, ook voor de huur van complete meubelconcepten kunt u bij ons terecht. Organiseert u een chic galadiner? Dan kiezen we stijlvolle meubelen en kleden we de tafel aan met het mooiste tafellinnen. Gaat het om een tuinfeest? Dan zijn onze authentieke tuinbanken en houten tafels op z’n plaats. De meubelen matchen altijd met de stijl van het feest. Kijk, dat scheelt u weer kopzorgen.

Het complete plaatje

Door onze samenwerking met Fraai Projecten verhuren wij een breed scala aan meubelen en decors in alle denkbare interieurstijlen. Samen verzorgen we het totaalplaatje, zodat u volledig ontzorgd bent. U hoeft niet meer te zoeken naar geschikte feestmeubelen, loungebanken of statafels. Laat de combinatie van bloem, groen en meubels maar aan ons over. Of uw gasten zullen genieten van uw event? Aan de styling en inrichting zal het in ieder geval niet liggen!

  • Complete inrichting van uw locatie
  • Van meubilair tot en met aankleding
  • Keuze uit verschillende interieurstijlen

In één moeite door de complete inrichting van uw feest regelen?