Meubelverhuur

Styling. So much more than translating trends.

Met alleen aankleding van de ruimte en bloem- en groenstyling bent u er natuurlijk nog niet. Uw event, feest of beurs heeft ook meubilair nodig. Denk aan statafels, stoelen, banken, barkrukken, barren en zelfs op maat gemaakte interieurproducten. Die allemaal bij elkaar, uw smaak én het soort feest passen.

Styling van statafel tot servetring
Hoe fijn is het dat u de hele event- en locatiestyling kunt uitbesteden aan één betrouwbare partij? Wij nemen u niet alleen de groendecoratie en styling uit handen, we voorzien uw event ook van geschikt feestmeubilair. Organiseert u een chic galadiner? Dan kiezen we stijlvolle meubelen en luxe tafellinnen. Gaat het om een tuinfeest? Dan zijn onze rustieke tuinbanken en houten tafels op z’n plaats. Ieder evenement heeft zo zijn eigen kenmerken en dus een unieke aanpak.

Compleet totaalplaatje
Bij Wolterinck Event Decoration verhuren we een breed scala aan meubelen en decors in alle denkbare interieurstijlen. We nemen het hele pakket van meubilair tot en met styling graag uit handen, zodat u helemaal ontzorgd bent. U hoeft niet meer op zoek naar andere partijen, laat het geregel maar aan ons over. Tien tegen een dat uw gasten zullen genieten van uw event.

  • Complete inrichting van uw locatie of evenement
  • One-stop-shop: van meubilair tot en met styling
  • Keuze uit verschillende meubel- en interieurstijlen

De complete inrichting van uw feest regelen?